Sunday, November 7, 2010

BARANG-BARANG UTK DI LET GO

Eyeshadow & Eye Primer (eyebase) MAC - Original MAC
Eyeshadow = RM 50.00
Eyeprimer = RM 50.00
(Beli kedua2 RM 90.00)
*Item ni sy beli bulan puasa aritu..ms bli aritu tak test kat mata, bile balik nk try, mcm tak best..skang ni sy jatuh cinta eyeshadow ST

Tudung Pelangi Original Ariani (yg pink ariani platinum tu sy tak jual ek :))
RM 50.00
(Harga asal RM100+, x ingat dah rege dier) sy pakai 2 kali jek. ni saiz M, ms beli aritu test ok ja, bile nk pakai kali ke-3 dah ketat sket, means sy dah berisi :((
Spray Fix MAC - Original MAC
RM 40.00 (rege asal RM 60+)
*sy sembur kat muka adalah 3-4 kali kot, tp kulit muka sy tak sesuai, gatal2 muka, naik jerawat, sy serasi ngn spray Bodyshop tu.

kpd kwn2 yg berminat leh sms sy atau email k, jgn risau suma item ni mmg original dr MAC & Ariani sendiri. :)