Sunday, February 20, 2011

VCO SOFTGEL

VCO SOFTGEL
RM 39.90 (PEN. M'SIA)
RM 43.90 (SABAH/SARAWAK)





Sunday, November 7, 2010

BARANG-BARANG UTK DI LET GO

Eyeshadow & Eye Primer (eyebase) MAC - Original MAC
Eyeshadow = RM 50.00
Eyeprimer = RM 50.00
(Beli kedua2 RM 90.00)
*Item ni sy beli bulan puasa aritu..ms bli aritu tak test kat mata, bile balik nk try, mcm tak best..skang ni sy jatuh cinta eyeshadow ST

Tudung Pelangi Original Ariani (yg pink ariani platinum tu sy tak jual ek :))
RM 50.00
(Harga asal RM100+, x ingat dah rege dier) sy pakai 2 kali jek. ni saiz M, ms beli aritu test ok ja, bile nk pakai kali ke-3 dah ketat sket, means sy dah berisi :((
Spray Fix MAC - Original MAC
RM 40.00 (rege asal RM 60+)
*sy sembur kat muka adalah 3-4 kali kot, tp kulit muka sy tak sesuai, gatal2 muka, naik jerawat, sy serasi ngn spray Bodyshop tu.

kpd kwn2 yg berminat leh sms sy atau email k, jgn risau suma item ni mmg original dr MAC & Ariani sendiri. :)

Monday, October 25, 2010

BLOUSE FROM PAKISTAN (KURTI)

KR 001

KR 002

KR 003

KR 004

KR 005

KR 006

KR 007

KR 008

KR 009

KR 010

KR 011

KR 012

KR 013

KR 014

KR 015

KR 016
* All blouse available in size S, M, L, XL & XXL

Tuesday, March 9, 2010

ORIGINAL ARIANI, MUNAWWARAH & DE ZAHRA TO LET GO (PRELOVED)




DZ03 - AWNING LYCRA (HIJAU PETRONAS) RM 40 (HARGA ASAL : RM65.00)

ARIANI AWNING DUAL COLOR THAI SILK (RM 50.00)
note : suma tudung2 dr butik2 ni, sy just pakai sekali jek, coz dah terlalu byk sgt tdg2 dlm hinggakan tak der space nk simpan dlm lemari, utk tdg jek 2 lemari kena simpan...klu kwn2 berminat sms atau email sy ya..rege dah termasuk pos :)), tak kira pos xpress atau pos laju, klu sbah & srwk, kena tmbah sket kot caj pos, tp tak per kite leh nego yer :D

TUDUNG ALA ARIANI

PL 001 - RM 20.00 (apple green)

AA002 - RM 23.00

AA003 - RM 23.00

AA004 - RM 28.00(VERY NICE)

Wednesday, March 3, 2010

TUDUNG LYCRA FOR SALE


awning lycra scallop M - mustard yellow (RM 35.00)


awning lycra scallop M - pink gelap (RM 35.00)


awning lycra scallop M - biru (RM 35.00)


awning thail silk scallop M - pink belacan bling2 (RM 45.00)


awning lycra mini farhanah - pink (RM 40.00)


awning lycra mini farhanah - purple yam bling2 (RM 35.00)